Kontakt
Tel. 00386 40 416 761


Lokacija
Dedni Dol 2,
1294 Višnja Gora

 

Splošni pogoji ob naročilu

Splošni pogoji poslovanja portala centermit.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili GZS in na podlagi mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. Spletna trgovina Skiroji.si je v lasti oziroma jo vodi podjetje Dejan Kos S.P. (v nadaljevanju ponudnik ali upravitelj).

1. Naročanje

Naročanje v spletni trgovini centermit.si poteka v slovenskem jeziku prek interneta 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Izbirate in naročate lahko izdelke, ki so vam na voljo v seznamu izdelkov, če željenega izdelka ne najdete, nam to sporočite na e-naslov: info@centermit.si in obvestili vas bomo, ali je dobava izdelka možna ali ne. Izdelki bodo kupcu dostavljeni po pošti, razen v primeru, če kupec v naročilu navede, da bo naročene izdelke prevzel osebno v svetovalnici podjetja, na naslovu Pod Jelšami 14, 1290 Grosuplje.
Če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo. Ko ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave poklice kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Pridržujemo si tudi pravico do spremembe cen, vendar bo v tem primeru stranka obveščena po e-mailu ali pa po GSM-ju.

Postopek nakupa
Za sam nakup izdelkov ni potrebna zamudna registracija! Ko izberete želeni izdelek le enostavno sledite navedenim korakom (vpišete vse potrebne podatke, izberite način plačila,..), ki vas bodo popeljali do zaključka naročila. V kolikor želite posamezni izdelek odstraniti iz košarice, artikel odkljukate.

Postopek naročanja
1. Naročilo je nepotrjeno:
Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto in da ga bo dobavitelj obdelal.

2. Naročilo potrjeno:
Ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.

3. Blago odposlano:
Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. Ponudnik v omenjenem elektronskem sporočilu pouči kupca tudi o politiki vračila blaga, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru pritožbe.

Osebne podatke bomo uporabil za potrebe izpolnitve naročila in ostalo potrebno komunikacijo. Pogodba/račun je shranjena na najetem strežniku in je ustrezno zavarovana s strani ponudnika te storitve. V koliko želite več informacij nas kontaktirajte na 068 123 756. Kontaktne podatke kupca bomo hranili in uporabili tudi za obveščanje o novostih v podjetju.

2. Preklic naročila

Preklic naročila lahko izvedete na naslovu, po klasični pošti ali po e-pošti.

3. Reklamacija

V primeru, da je prišlo do poškodbe blaga med dostavo, se obrnete na dostavno službo, ki vam blago dostavlja. Prejeto blago pozorno preglejte ob prisotnosti dostavljalca. Reklamacijo blaga lahko uveljavi le kupec izdelka, ki je naveden na original računu. Garancija preneha veljati pri: - okvarah, nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe in okvar v primeru višje sile.

4. Vračilo blaga

Kupci, ki z naročenimi izdelki niso zadovoljni, lahko blago na svoje stroške v zakonskem določenem roku vrnejo, rok vračila blaga predstavlja 14 dni od dne, ko potrošnik pridobi posest nad blagom. (Ponudnik zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj.) Ponudnik bo kupcu povrnil celoten znesek nakupa, potrošnik v primeru odstopa pogodbe krije samo stroške vračila blaga. Za vračilo blaga se uporabljajo določila 43. člena Zakona o varstvu potrošnikov. Vračilo upoštevamo le v primeru, da je vrnjeno blago nepoškodovano skupaj s priloženo dokumentacijo. Razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga. Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Vračila vplačila vršimo na TRR kupca. Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Izdelke lahko vrnete po pošti na naslov:

Svetovalno izobraževalni center MIT d.o.o
Sedež: Dedni Dol 2, 1294 Višnja Gora
Poslovalnica / svetovalnica: Pod Jelšami 14, 1290 Grosuplje

Kupnino za vrnjene izdelke vam najkasneje v 14 dneh povrnemo na vaš transakcijski račun ali s poštno nakaznico ali po dogovoru štejemo kot dobropis pri naslednjem nakupu.

5. Cene

Vse navedene cene so v EUR. DDV na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV 1 ni zaračunan.

6. Odveza odgovornosti

Po svojih najboljših močeh se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletni strani www.centermit.si. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov in rok dobave spremenijo tako hitro, da ne uspemo popraviti podatkov. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Trudimo se zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, a je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.
Izjava o zasebnosti
Podjetje Center MIT d.o.o. se zavezuje, da bo zaščitilo vašo zasebnost. Vaše podatke potrebujemo, da zagotovimo nemoten proces končne izvedbe vašega naročila.

Zakaj bomo uporabili vaše podatke?
Ko naročate blago, nam morate posredovati vaše ime, priimek, naslov, elektronski naslov in GSM številko. To nam omogoča, da zagotovimo nemoten proces končne izvedbe vašega naročila in da vas lahko obvestimo o morebitnih spremembah ob naročilu.

Ali bodo vaši podatki posredovani tretjim osebam?
Obvezujemo se, da bodo podatki v celoti ostali v lasti podjetja Center MIT d.o.o.. Ne bomo jih posredovali, prodajali ali zamenjali z nobeno drugo ustanovo, podjetjem ali fizično osebo.

Vaša privolitev
Z uporabo naših spletnih strani se hkrati tudi strinjate z uporabo informacij na način in v zgoraj opisanih primerih. V primeru spremenjenih pogojev in pravil vas bomo na teh straneh sproti obveščali.

Vprašanja?
Če imate kakršnokoli vprašanje o zgoraj navedenih izjavah in pogojih, načinu poslovanja našega nakupovalnega centra, o vaših izkušnjah pri nakupu in če imate kakšno pripombo in mnenje o naši spletni strani, nam lahko pišete preko elektronske pošte: info@centermit.si ali na naslov: Center MIT d.o.o., Dedni Dol 2, 1294 Višnja Gora.

Stvarna napaka
Kdaj je napaka stvarna?
  • artikel nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno rabo ali za promet
  • artikel nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana
  • artikel nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane
  • je prodajalec izročil artikel, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Kupec nas mora o morebitni stvarni napaki skupaj z natančnim opisom le-te obvestiti v zakonsko določenem roku in nam hkrati omogočiti pregled artikla. Prijavo lahko naredi pisno ali po e-pošti. Reševanje sporov

Pritožbe in reklamacije lahko kupci pošljejo po elektronski pošti info@centermit.si , na telefonsko številko 068 123 756 ali po klasični pošti:
Center MIT d.o.o.
Dedni Dol 2,
1294 Višnja Gora

Davčna številka: 2642 0112
Matična številka: 6686095000
Registrski organ: Okrožno sodišče v Ljubljani
Zaporedna številka vpisa: 2014/40987
Ponudnik se prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno v nasprotnem primeru je za spore pristojno sodišče v Ljubljani.
 
Bodite obveščeni z e-novicami
Tekoče novosti, napovedi dogodkov, ...Da bi vam olajšali uporabo naše spletne strani, uporabljamo piškotke (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
  
OK
Več