Kontakt
Tel. 00386 40 416 761


Lokacija
Dedni Dol 2,
1294 Višnja Gora

 
Domov > Predavanja > Starševsko odtujevanje - čustvena zloraba otroka: prepoznavanje in primerno odzivanje

Predavanja in programi

Starševsko odtujevanje - čustvena zloraba otroka: prepoznavanje in primerno odzivanje
2.12.2017 9:00 Grosuplje, Družbeni dom

Predavanje je namenjeno vsem staršem, ki se znajdejo v "bitki" čustvenih obračunavanj  po ločitvi od bivšega partnerja. Starševsko odtujevanje je dinamika v družini, ko otrok zaradi vpliva enega (priljubljenega) starša začne zavračati drugega starša. Otrokova želja po stiku z obema staršema je eden najmočnejših človeških instinktov, zato je potrebno posebno pozornost nameniti otrokovemu zavračanju starša.
Starši, katere morda otrok že zavrača ali pa opažate, da se počasi oddaljuje od vas, boste na predavanju izvedeli, kako prepoznat istarševsko odtujevanje, kakšne so najpogostejše strategije odtujevanja s strani priljubljenega starša in kako se na takšno dogajanje v družini najprimerneje odzvati.

Starši, do katerih je otrok lojalen, pa boste na predavanju izvedeli, kako z lastnim (ne)zavednim delovanjem kvarno vplivate na otrokovo počutje in na njegov odnos z bivšim partnerjem.

Na predavanju bo tudi predstavljeno, kakšne dolgoročne negativne vplive ima starševsko odtujevanje na otroka in kaj je po ločitvi resnično v največjo korist otrok.

 

Lokacija predavanja: Družbeni dom Grosuplje

Parkiranje: Brezplačno na bližnjem parkirišču

Trajanje predavanja: 9:00 - 13:30.

Kotizacija: 43,20 €

 

PROGRAM PREDAVANJA:

8.30 - 9.00 - Zbiranje udeležencev

9.00 - 11.00 - Uvodni pozdrav, prepoznavanje starševskega odtujevanja, simptomi in stopnje odtujitve, strategije odtujevanja

11.00 - 11.30 - odmor in prigrizek

11:30 - 13.30 - primerni odzivi tarčnega starša, dolgoročne posledice, največja korist otrok po ločitvi staršev

 

Kotizacija vključuje:

-   udeležbo na predavanju z ogromno novimi in koristnimi informacijami (predavatelj v zadnjih 3 letih v znanje s področja ločitve staršev investiral več kot 6.000 € in preko 10.000 ur študija, analize, sodelovanja, izobraževanja idr.);

-   brezplačen parkirni pristor v neposredni bližini;

-   gradivo z vsebino predavanja;

-   pijača in prigrizek ob odmoru.

 

V spodnjem obrazcu izpolnite osebne podatke za prijavo. Po plačani kotizaciji vam pošljemo račun za plačilo. V primeru kakršnihkoli vprašanj pišite na info@centermit.si.

Vjudno vabljeni.

 

 
Prijava
 
 
*Naročam število vstopnic
  43,20 €
 
 
*Ime
*Priimek
*Naslov
*Poštna številka *Pošta
*Telefon
*E-naslov
Opombe
Polja označetna z * so obvezna.
s splošnimi pogoji
 
 
Plačilo
Ob oddaji naročila prejmete na e-naslov predračun. Po plačilu predračuna vam na e-naslov pošljemo vstopnico, katero prinesite s seboj na predavanje. V primeru, da ste naročili več vstopnic, bomo za vsakega udeleženca poslali svojo.

V kolikor želite, da vam predračun pošljemo v fizični obliki na domač naslov, nam to prosim sporočite pod Opombami.
 
 
Skupna vrednost naročila:
 
 
Bodite obveščeni z e-novicami
Tekoče novosti, napovedi dogodkov, ...Da bi vam olajšali uporabo naše spletne strani, uporabljamo piškotke (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
  
OK
Več