Kontakt
Tel. 00386 40 416 761


Lokacija
Dedni Dol 2,
1294 Višnja Gora

 
Domov > Predavanja > NOVO - PAKET ODLOČNI - SAMO V DECEMBRU

Predavanja in programi

NOVO - PAKET ODLOČNI - SAMO V DECEMBRU
24.12.2018 23:59

Paket ODLOČNI je skupek tistih vsebin, ki prav pridejo celotni družini, ko se en starš ne zaveda razvojnih potreb otroka in ko pred otrokom obrekuje bivšega partnerja, ko onemogoča stike med otrokom in bivšim partnerjem… skratka ko en starš skuša v otroku utrditi negativno podobo bivšega partnerja, zaradi česar naj bi otrok sčasoma začel drugega starša zavračati.

 

Dejstvo, da starš vse manj vidi svojega otroka, je zelo boleče.

Ali v primerih težkih in negativnih čustev vedno ravnamo optimalno?

Se vam zgodi, da včasih obžalujete, kako ste se odzvali na kakšne otrokove besede, v katerih ste slišali »odmev bivšega«?

 

Nihče ni popoln in vsakdo dela napake. Vendar tarčni starši zavoljo napak že tako težavno situacijo še poslabšajo, čeprav so si želeli narediti ravno nasprotno.

 

Si želite izvedeti, kako se ODZIVATI na obrekovanja, manipulacije, omejitve stikov in druge načine odtujevanja s strani bivšega?

Si želite »NE PRIZADETI« svojega otroka in mu hkrati povedati resnico?

Želite otroku predstaviti, kaj se dogaja v družini in mu pomagati ostati NEVTRALEN?

 

Če ste na zgornja tri vprašanja odgovorili z DA, je vredno razmisliti o nakupu paketa »ODLOČNI«, ki sem ga za ločene starše pripravil v Centru MIT.

Samo za mesec december (pa morda še ob kakšni posebni priložnosti) sem pripravil posebno ponudbo, v kateri vam ponujam EKSKLUZIVNO možnost »zakupa« delčka mojega bogatega znanja s področja starševskega odtujevanja.

 

Paket ODLOČNI zajema:

 

DVD program Dobrodošel nazaj, Pluton

+

Delovni zvezek Kako se uspešno soočiti z ločitvijo staršev

(naj vam prišepnem, da so v njem tudi vaje za otroke, ki jim pomagajo upreti se odtujevanju s strani bivšega partnerja)

+

Zbornik nasvetov, kako se primerno odzivati na odtujevanje otroka s strani bivšega partnerja

(V njem sem povzel bistvene vsebine treh tujih avtorjev, ki podajajo smernice ti. tarčnim staršem. V zborniku povzemam, kako naj starši s primernim odzivanjem na strategije odtujevanja otroku povedo, kaj se dogaja v družini; z odzivanjem ne povečujejo stiske v otroku, ampak pomagajo otroku ostati nevtralen; opisane so glavne napake, ki jih delajo tarčni starši in še mnogo drugih uporabnih informacij, ki so vam lahko v pomoč v procesu oddaljevanja otroka od vas zavoljo negativnega vpliva bivšega partnerja.)

+

Brezplačna poštnina

=

48,00 €

 

P.S.: Zbornika nasvetov sicer v spletni trgovini Centra MIT ne boste našli. To je EKSKLUZIVNA decembrska ponudba, po kateri možnosti za nakup tega zbornika ne bo več.

 

Naročilo oddate s poslanim izpolnjenim spodnjim obrazcem.

 
Prijava
 
 
*Naročam število vstopnic
  48,00 €
 
 
*Ime
*Priimek
*Naslov
*Poštna številka *Pošta
*Telefon
*E-naslov
Opombe
Polja označetna z * so obvezna.
s splošnimi pogoji
 
 
Plačilo
Ob oddaji naročila prejmete na e-naslov predračun. Po plačilu predračuna vam na e-naslov pošljemo vstopnico, katero prinesite s seboj na predavanje. V primeru, da ste naročili več vstopnic, bomo za vsakega udeleženca poslali svojo.

V kolikor želite, da vam predračun pošljemo v fizični obliki na domač naslov, nam to prosim sporočite pod Opombami.
 
 
Skupna vrednost naročila:
 
 
Bodite obveščeni z e-novicami
Tekoče novosti, napovedi dogodkov, ...Da bi vam olajšali uporabo naše spletne strani, uporabljamo piškotke (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
  
OK
Več