Kontakt
Tel. 00386 40 416 761


Lokacija
Dedni Dol 2,
1294 Višnja Gora

 
Domov > Nakup.aspx

Nakup

V tem priročniku avtorica Christina McGhee obravnava težave, ki so bistvenega pomena za starše:

Čas Kdaj naj povem svojim otrokom za ločitev in kaj naj jim rečem?
Stabilnost Kako lahko ustvarim ljubeč in varen dom, ko pa moj otrok ne živi ves čas pri meni?
Vsakdanje težave Kaj naj naredim, kadar je moj otrok žalosten?
Dolgoročne rešitve Ali moj otrok potrebuje psihoterapijo? (Večina jih ne.)
Umirjanje konfliktov Kaj lahko naredim, če bivši partner ali bivša partnerica ne preneha s konflikti?
Video program Od limon do limonade je program, namenjen otrokom ločenih staršev. Pomaga jim odgovoriti na vprašanja, ki se porajajo v njih in jih hkrati opremiti z veščinami, s pomočjo katerih lažje prebrodijo to težavno obdobje.

Komu je namenjen: otrokom od 3. leta starosti naprej.

Atraktivnost: več kot 1500 samolepilnih nalepk s prek 25 različnimi motivi.

Uporabnost: S pomočjo Družinka otrok in starši lahko skupaj načrtujejo dnevne, tedenske, mesečne ali letne aktivnosti ali pa se pogovorijo o dogajanju posameznega dne ter s pomočjo nalepk povzamejo dogajanje. Družinko otroku pomaga pridobiti občutek za čas – dnevi, tedni, meseci, leto. S pomočjo Družinka se otrok lahko tudi nauči prepoznavati osnovna čustva. Čez nekaj let bo Družinko lahko prijeten in zanimiv »arhiv« pomembnih dogodkov posameznega leta.

Posebnost:Družinko je univerzalni koledar, kar pomeni, da je uporaben 1 leto OD NAKUPA. Kot stenski koledar bo otroku vedno na voljo za vpogled, kakšne zanimive aktivnost oz. dogodki bodo v prihodnjih dneh. Na Družinka je možno pomembne opombe tudi zapisati.
Video Dobrodošel nazaj, Pluton otroke in starše uči, kako vzdrževati dobre odnose v situacijah, ki lahko škodujejo medsebojni ljubezni in spoštovanju. Video je zabaven, smešen in poln dragocenih nasvetov. Razloži nam, od kod izvira odtujitev ter zakaj bi se morali oba starša in otroci truditi, da preprečijo in premagajo prekinitev odnosov.
  • Opozorilni znaki za težave
  • Zakaj postanejo otroci odtujeni od starša
  • Kako se lahko starši izognejo pogostim napakam
  • Kako se počutijo zavrnjeni starši
  • Praktični nasveti za starše
  • Nasveti, kako naj se otroci ne postavijo na stran enega od staršev


Z delovnim Kako se uspešno soočiti z ločitvijo staršev smo v Centru MIT dopolnili ponudbo strokovnega gradiva, namenjenega otrokom in mladostnikom, katerih starši se ločujejo. Delovni zvezek je namenjen otrokom med 10. In 14. letom starosti. Vsebina delovnega zvezka je lahko tudi odlično izhodišče za pogovor odrasle osebe z otrokom, ki je v obdobju pomembnih in velikih sprememb v družini. Uporabo delovnega zvezka priporočamo tudi vsem šolskim svetovalnim delavcem, učiteljem, socialnim delavcem na centrih za socialno delo ter drugim strokovnjakom, ki obravnavajo otroke oz. mladostnike ločenih staršev.
Kazalo vsebine
Avtorica: Christina McGhee
Prevod: Andreja Terbos

Večina staršev, ki se znajdejo na pragu ločitve, se počuti zbeganih, osamljenih in ne vedo, kam bi se obrnili po pomoč. Zbegani so, kaj bi ob kupu opravil naredili najprej, hkrati pa se soočajo z enim najbolj travmatičnih dogodkov v življenju.
Izčrpen in spodbuden priročnik Vzgajati ločeno ponuja številne praktične in učinkovite nasvete, kako ne le zmanjšati negativen vpliv ločitve na vaše otroke, ampak tudi, kako utrditi vez med vami in vašimi otroki. Mednarodno priznana strokovnjakinja za razveze in njihov vpliv na otroke Christina McGhee ponazarja, kako otrokom nuditi podporo in nasvete, ki jih potrebujejo ter ponuja takojšnje rešitve za najbolj kritične težave pri vzgoji, ki jih prinese razveza. Ponuja vam namige in vpogled v vsak vidik razveze in ločitve: od tega, kako otrokom razložiti stvari na nežen način, do tega, kako vzdrževati stabilnost in poskrbeti sami zase.
Ni se vam treba počutiti brezupne ali nemočne. Knjiga Vzgajati ločeno ponuja neprecenljivo modrost in vam pomaga, da se prebijete skozi to obdobje na celovit način, medtem pa ustvarjate priložnosti za rast zase in za svoje otroke.

To je po naši oceni zaenkrat najboljša knjiga na temo ločitve, ki obstaja v svetovnem knjižnem opusu. Garantiramo vam, da boste z vsebino knjige zadovoljni in da jo boste prebrali več kot samo enkrat.

NAKUP Število izvodov:
Vzgajati ločeno, Avtor: Christina McGhee (mehka platnica) 20,00 €
Od limon do limonade 19,00 €
Dobrodošel nazaj, Pluton 19,00 €
Kako se uspešno soočiti z ločitvijo staršev 19,00 €
 
 
*Ime
*Priimek
*Naslov
*Poštna številka *Pošta
*Telefon
*E-naslov
Opombe
Polja označetna z * so obvezna.
s splošnimi pogoji
 
 
Plačilo Dostava / prevzem


 
 
Skupna vrednost naročila: 0 
 
 
Bodite obveščeni z e-novicami
Tekoče novosti, napovedi dogodkov, ...Da bi vam olajšali uporabo naše spletne strani, uporabljamo piškotke (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
  
OK
Več